Gulvafslibning

Gulvafslibning

Gamle trægulve med en gammel og slidt overflade kan få sin naturlige elegance tilbage med en gulvafslibning og ny overfladebehandling. Gulvafslibningen fjerner den gamle gulvbehandling så man kommer ned til det rene træ.

Når du skal udføre gulvafslibning skal du være opmærksom på hvilken type gulve vi snakker om, og om det er parket gulve, eller bræddegulve, og om der kan udføres gulvafslibning og gulvafhøvling. Hvis dit trægulv er meget nedslidt eller tidligere er blevet afhøvlet, så kan du risikere, at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikerer, at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flækker, når det belastes.

Man udfører gulvafhøvling kun for, at rette op på skævheder, ridser eller fjerne gammel gulvbehandling, som man ikke kan rette op på med en gulvafslibning. Efter en gulvafslibning kan dit trægulv få nøjagtigt det udseende som du måtte ønske. Du får et utal af muligheder, både med hensyn til gulvbehandling, glans, farve og holdbarhed.

Med en gulvafslibning og efterbehandling, udført af en fagmand kan du glæde dig over dit trægulv i rigtig mange år. For et gulv af træ er lavet af en levende materiale, der kun ændrer sig med årene. Derfor er det nødvendig at, udføre gulvafslibning eller gulvbehandling en gang imellem for at, rette op på slitage.

Vi er din gulvfirma indenfor gulvafslibning og gulvbehandling og er vel indbegrebet af stilrent dansk håndværk, og er altid i front indenfor gulvafslibning og gulvbehandling, både hvad nye trends og ny teknologi angår.

Ring og få et tilbud på gulvarbejde på tlf. 50 38 43 38