Gulvafslibning

Gulvafslibning

Selv gamle og slidte trægulve kan blive virkelig flotte, hvis de får en gulvafslibning og den rigtige efterbehandling. Når et gulv afslibes fjernes gulvets overflade så det rene, rå træ blotlægges og en ny overfladebehandling kan tilføres. Derfor bliver et professionelt afslebet trægulv ligeså flot som et nyt gulv.

Hvis et trægulv er så medtaget, at en gulvafslibning ikke kan rette op på det, kan det være nødvendigt at afhøvle det, før det slibes. Det kan være, hvis gulvet er meget skævt, ridset eller har en gammel overfladebehandling, som en gulvafslibning ikke kan fjerne. Men ikke alle typer af trægulve kan klare en gulvafhøvling. Der er forskel på, om det drejer sig om et parketgulv eller et bræddegulv. Et parketgulv kan ikke afhøvles. Hvis et plankegulv eller bræddegulv er meget gammelt og slidt og måske har været afhøvlet tidligere, er det heller ikke sikkert, at det kan tåle en afhøvling. Man kan risikere, at gulvets slidlag bliver for tyndt og i yderste konsekvent flækker ved belastning.

Når et trægulv har fået en gulvafslibning skal det efterbehandles. Det er vigtigt for, at det holder sig pænt i brug. Der er mange muligheder for efterbehandlinger alt efter, hvordan gulvet skal se ud, og hvordan det skal bruges. Træ er et naturmateriale, der selvom det vedligeholdes vil ændre sig over årene. Når det afslibes og efterbehandles af en professionel gulvmand, er du imidlertid sikker på, at det bliver gjort rigtigt og holder sig pænt så længe som muligt.
Vi står naturligvis til rådighed for råd og vejledning, når du skal have foretaget en gulvafslibning og vælge den rette efterbehandling. Vi udfører godt dansk håndværk, er med fremme, når det gælder de nye trends indenfor trægulve og har styr på den nye teknologi indenfor gulvafslibning.

Man udfører gulvafhøvling kun for, at rette op på skævheder, ridser eller fjerne gammel gulvbehandling, som man ikke kan rette op på med en gulvafslibning. Efter en gulvafslibning kan dit trægulv få nøjagtigt det udseende som du måtte ønske. Du får et utal af muligheder, både med hensyn til gulvbehandling, glans, farve og holdbarhed.

Med en gulvafslibning og efterbehandling, udført af en fagmand kan du glæde dig over dit trægulv i rigtig mange år. For et gulv af træ er lavet af en levende materiale, der kun ændrer sig med årene. Derfor er det nødvendig at, udføre gulvafslibning eller gulvbehandling en gang imellem for at, rette op på slitage.

Vi er din gulvfirma indenfor gulvafslibning og gulvbehandling og er vel indbegrebet af stilrent dansk håndværk, og er altid i front indenfor gulvafslibning og gulvbehandling, både hvad nye trends og ny teknologi angår.

Ring og få et tilbud på gulvarbejde på tlf. 50 38 43 38